Контакт

АДРЕСА

МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ
бул. Гоце Делчев бр.4 
1000 Скопје 
Р. Македонија  

ИмеилКОНТАКТ *

 

Дирекција direkcija@mob.com.mk
Уметничка дирекција – Опера opera@mob.com.mk 
Уметничка дирекција – Балет balet@mob.com.mk 
Сценска техника scenska@mоb.com.mk
Маркетинг marketing@mob.com.mk
Организирана продажба marketing@mob.com.mk 
Билетара на МОБ biletara@mob.com.mk 

 

ИмеилКОНТАКТ *

Дирекција +389 (02) 3114 – 908
Дирекција на  Опера +389 (02) 3114 – 691
Дирекција  на Балет +389 (02) 3115 – 101
Сценска техника +389 (02) 3 222 652
Маркетинг +389 (02) 3109 – 828
Организирана продажба +389 (02) 3109 – 828
Финансии +389 (02) 3212 – 104
Администрација +389 (02) 3114 – 511
Билетарница на Македонска опера и балет +389(02) 3118 – 451

* Доколку сакате да посетите некоја наша оперска или балетска претстава, да добиете дополнителни информации или распоред на претстави, Ве молиме контактирајте ja  билетарницата на МОБ.

Работно време: Од понеделник до сабота од 10.00 – 20.00 часот и недела  и празници од 10.00 – 20.00 часот, доколку е закажан настан/претстава на истиот ден.

E-mail пораките ќе бидат што е можно побрзо одговорени, Понеделник-Петок. Ве молиме контактирајте ја Билетарницата на МОБ на +389 (02) 3118 – 451 за прашања во однос на Вашата резервација на билети или обратете се преку e-mail на: biletara@mob.com.mk